Hart van Nederland: dode man gevonden in auto Hengelo, politie vermoedt misdrijf

Hart van Nederland: dode man gevonden in auto Hengelo, politie vermoedt misdrijf

<em>Hart van Nederland</em>: dode man gevonden in auto Hengelo, politie vermoedt misdrijf In het Overijsselse Hengelo is dinsdag een man onder verdachte omstandigheden overleden. Het slachtoffer werd gevonden in een auto, waardoor de politie in eerste instantie dacht aan een verkeersongeluk. Nu wordt er echter uitgegaan van een misdrijf, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Minister Staghouwer over boeren: "Hadden gedacht dat het een uitgebalanceerde zaak zou zijn" Bekijk deze video » Bijzondere beelden: schoten gelost bij boerenprotest in Heerenveen Bekijk deze video » Video: boze boeren op trekkers blokkeren Groningen Airport (Hart van Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het Overijsselse Hengelo is dinsdag een man onder verdachte omstandigheden overleden. Het slachtoffer werd gevonden in een auto, waardoor de politie in eerste instantie dacht aan een verkeersongeluk. Nu wordt er echter uitgegaan van een misdrijf, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV