Hart van Nederland: man in hoofd gestoken in Apeldoorn, auto besmeurd met bloed (video)

Hart van Nederland: man in hoofd gestoken in Apeldoorn, auto besmeurd met bloed (video)

<em>Hart van Nederland</em>: man in hoofd gestoken in <em>Apeldoorn</em>, auto besmeurd met bloed (video) De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met een steekpartij in Apeldoorn. Daarbij is een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer lag naast zijn auto met een steekwond aan zijn hoofd, meldt Hart van Nederland. Verder zou de auto besmeurd zijn met bloed. De politie doet volop onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rolling Stones-fans zijn helemaal klaar voor concert: "De beste band ter wereld" Bekijk deze video » Boer Jouke over schietincident boerenprotest: "Het schot kwam totaal onverwachts" Bekijk deze video » Hart van Nederland: protesterende boeren stuiten op vrachtwagenblokkade Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met een steekpartij in Apeldoorn. Daarbij is een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer lag naast zijn auto met een steekwond aan zijn hoofd, meldt Hart van Nederland. Verder zou de auto besmeurd zijn met bloed. De politie doet volop onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV