Op1 gemist? Zo kon Ridouan Taghi vanuit de EBI in Vught communiceren met handlangers

Op1 gemist? Zo kon Ridouan Taghi vanuit de EBI in Vught communiceren met handlangers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Wouter Laumans en Jan Meeus legden bloot hoe Ridouan Taghi vanuit de extra beveiligde gevangenis kon communiceren met zijn handlangers in de buitenwereld. Bij Op1 vertellen de mannen over dit ingewikkelde proces.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Zo kon <em>Ridouan Taghi</em> vanuit de <em>EBI in Vught</em> communiceren met handlangers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wouter Laumans en Jan Meeus legden bloot hoe Ridouan Taghi vanuit de extra beveiligde gevangenis kon communiceren met zijn handlangers in de buitenwereld. Bij Op1 vertellen de mannen over dit ingewikkelde proces. Tekst gaat verder onder de video. Opdracht moord Peter R. de VriesEr zijn steeds meer aanwijzingen dat de opdracht voor de moord op Peter R. de Vries vanuit de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland besteld is: "Mensen isoleren in de EBI, daarvan moeten we vaststellen dat dat is mislukt." Volgens Laumans en Meeus is er nog veel te onderzoeken over de communicatie van Taghi. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo kon Ridouan Taghi vanuit de EBI in Vught communiceren met handlangers

Opdracht moord Peter R. de Vries
Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de opdracht voor de moord op Peter R. de Vries vanuit de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland besteld is: "Mensen isoleren in de EBI, daarvan moeten we vaststellen dat dat is mislukt." Volgens Laumans en Meeus is er nog veel te onderzoeken over de communicatie van Taghi.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's