Op1 gemist? De Musketiers treden live op met 'Het wordt toch niet beter dan dit'

Op1 gemist? De Musketiers treden live op met 'Het wordt toch niet beter dan dit'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink vormen het gelegenheidsensemble Musketiers. Meerstemmige, zonnige popmuziek voor tijdens lange, zomerse autoritten. Bij Op1 vertellen de Musketiers over hun plannen en spelen ze alvast het nummer 'Het wordt toch niet beter dan dit'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>De Musketiers</em> treden live op met 'Het wordt toch niet beter dan dit' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink vormen het gelegenheidsensemble Musketiers. Meerstemmige, zonnige popmuziek voor tijdens lange, zomerse autoritten. Bij Op1 vertellen de Musketiers over hun plannen en spelen ze alvast het nummer 'Het wordt toch niet beter dan dit'. Tekst gaat verder onder de video. De MusketiersZelfs voor drie gelouterde muzikanten is alle begin nog moeilijk. Het trio debuteerden op Concert at Sea als de band Musketiers. Of je nu met Bløf voor de grootste zalen hebt gestaan, of met Thomas Acda een té populair duo bent geweest of als winnaar van een Gouden Harp met Ilse DeLange en Henny Vrienten hebt samengewerkt, begin er maar eens aan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? De Musketiers treden live op met 'Het wordt toch niet beter dan dit'

De Musketiers
Zelfs voor drie gelouterde muzikanten is alle begin nog moeilijk. Het trio debuteerden op Concert at Sea als de band Musketiers. Of je nu met Bløf voor de grootste zalen hebt gestaan, of met Thomas Acda een té populair duo bent geweest of als winnaar van een Gouden Harp met Ilse DeLange en Henny Vrienten hebt samengewerkt, begin er maar eens aan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's