Op1: Abdelkader Benali vindt de onthullingen van Mo Farah "een groots gebaar"

Op1: Abdelkader Benali vindt de onthullingen van Mo Farah "een groots gebaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Abdelkader Benali vindt de onthullingen van <em>Mo Farah</em> &quot;een groots gebaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De Britse hardlooplegende Mo Farah heeft onthuld dat hij op een illegale manier door een mensensmokkelaar naar het Verenigd Koninkrijk is gebracht, en dat Mo Farah niet zijn echte naam is. Abdelkader Benali noemt de onthullingen van Farah "een groots gebaar", iets waar veel migranten zich aan kunnen spiegelen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Abdelkader Benali vindt de onthullingen van Mo Farah "een groots gebaar"

De Britse hardlooplegende Mo Farah heeft onthuld dat hij op een illegale manier door een mensensmokkelaar naar het Verenigd Koninkrijk is gebracht, en dat Mo Farah niet zijn echte naam is. Abdelkader Benali noemt de onthullingen van Farah "een groots gebaar", iets waar veel migranten zich aan kunnen spiegelen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV