Zien: Renze besteedt opnieuw aandacht aan malafide zorgbureaus

Zien: Renze besteedt opnieuw aandacht aan malafide zorgbureaus

Woensdag 13 juli 2022 om 10:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Renze</em> besteedt opnieuw aandacht aan malafide zorgbureaus Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Het begint inmiddels een stokpaardje van Renze Klamer te worden: de malafide zorgbedrijven die miljoenen euro's in eigen zak steken. Wethouder Van Mierlo vind er ook wat van: "We hebben rechtszaken gewonnen. Het OM heeft aanhankelijk gezegd: daar kunnen we niks mee. We hebben uiteindelijk een hogere rechter gevraagd om nog eens te kijken." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Renze besteedt opnieuw aandacht aan malafide zorgbureaus

Het begint inmiddels een stokpaardje van Renze Klamer te worden: de malafide zorgbedrijven die miljoenen euro's in eigen zak steken. Wethouder Van Mierlo vind er ook wat van: "We hebben rechtszaken gewonnen. Het OM heeft aanhankelijk gezegd: daar kunnen we niks mee. We hebben uiteindelijk een hogere rechter gevraagd om nog eens te kijken."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's