Rick Engelkes over ‘onterechte coronasteun’ 4,3 miljoen voor musical Willem van Oranje

Rick Engelkes over ‘onterechte coronasteun’ 4,3 miljoen voor musical Willem van Oranje

Vrijdag 15 juli 2022 om 13:52

Rick Engelkes ligt onder vuur vanwege coronasubsidie die hij onterecht zou hebben gekregen. Voor de musical Willem van Oranje heeft zijn productiebedrijf maar liefst 4,3 miljoen euro aan coronasteun ontvangen. Maar er worden nu zelfs Kamervragen gesteld omdat hij niet aan de criteria zou voldoen. Engelkes reageert nu op alle ophef.

Lees verder onder de video.

<em>Rick Engelkes</em> over ‘onterechte coronasteun’ 4,3 miljoen voor musical Willem van Oranje Rick Engelkes ligt onder vuur vanwege coronasubsidie die hij onterecht zou hebben gekregen. Voor de musical Willem van Oranje heeft zijn productiebedrijf maar liefst 4,3 miljoen euro aan coronasteun ontvangen. Maar er worden nu zelfs Kamervragen gesteld omdat hij niet aan de criteria zou voldoen. Engelkes reageert nu op alle ophef. Lees verder onder de video. ‘Proces van definitieve toekenning nog in volle gang’Engelkes lijkt zich geen zorgen te maken. “We zijn met een geweldig creatief team en met vooraanstaande partners uit het bedrijfsleven keihard bezig om dit grootste project artistiek en zakelijk van de grond te tillen. We zijn erg blij met de voorwaardelijke toekenning van de subsidie.” Volgens de producent is het proces van definitieve toekenning nog in volle gang. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Albert Verlinde brengt musical Grease terug naar Nederlandse theaters Bekijk deze video » Shownieuws: Kreeg Rick Engelkes onterecht coronasteun? Bekijk deze video »
Entertainment :

‘Proces van definitieve toekenning nog in volle gang’
Engelkes lijkt zich geen zorgen te maken. “We zijn met een geweldig creatief team en met vooraanstaande partners uit het bedrijfsleven keihard bezig om dit grootste project artistiek en zakelijk van de grond te tillen. We zijn erg blij met de voorwaardelijke toekenning van de subsidie.” Volgens de producent is het proces van definitieve toekenning nog in volle gang.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's