RTL Boulevard: Khalid Kasem zag Peter R. de Vries als "een grote broer"

RTL Boulevard: Khalid Kasem zag Peter R. de Vries als "een grote broer"

Het is vrijdag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries overleed. RTL Boulevard besteed daar extra aandacht aan in de uitzending. Met onder meer Khalid Kasem wordt teruggeblikt op de roerige periode.

RTL Boulevard: <em>Khalid Kasem</em> zag Peter R. de Vries als &quot;een grote broer&quot; Het is vrijdag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries overleed. RTL Boulevard besteed daar extra aandacht aan in de uitzending. Met onder meer Khalid Kasem wordt teruggeblikt op de roerige periode. Naïeve gedachteKasem was goed bevriend met De Vries en was betrokken bij het regelen van de uitvaart. Hij koestert mooie herinneringen aan Peter: "Het allerbeste afscheid, dat was de bedoeling. Achteraf kun je zeggen dat het een naïeve gedachte was dat hij geen slachtoffer zou kunnen worden." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries wordt enorm gemist door nabestaanden van moordslachtoffers (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Nieuwe getuige deelt details over moord Peter R. de Vries' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Khalid Kasem zag Peter R. de Vries als "een grote broer"

Naïeve gedachte
Kasem was goed bevriend met De Vries en was betrokken bij het regelen van de uitvaart. Hij koestert mooie herinneringen aan Peter: "Het allerbeste afscheid, dat was de bedoeling. Achteraf kun je zeggen dat het een naïeve gedachte was dat hij geen slachtoffer zou kunnen worden."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV