Live stream Zwitserland - Nederland (EK voetbal voor vrouwen)

Live stream Zwitserland - Nederland (EK voetbal voor vrouwen)

Kijk zondag 17 juli vanaf 18.00 uur LIVE naar Zwitserland - Nederland via de livestream hierboven.

Zondag spelen Nederland en Zwitserland tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Zwitserland - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Zwitserland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Zwitserland - Nederland is zondag vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Zwitserland - Nederland</em> (EK voetbal voor vrouwen) Kijk zondag 17 juli vanaf 18.00 uur LIVE naar Zwitserland - Nederland via de livestream hierboven. Zondag spelen Nederland en Zwitserland tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Zwitserland - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Zwitserland - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Zwitserland - Nederland is zondag vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Zwitserland - Nederland (EK voetbal voor vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV