Boeren, bijbels en beauties: kapsters Gretia en Jeannette zijn shopverslaafd

Boeren, bijbels en beauties: kapsters Gretia en Jeannette zijn shopverslaafd

In de nieuwe realityserie Boeren, bijbels en beauties wordt in beeld gebracht wat er zoal gebeurt in Spakenburg. Zo volgt de serie Gretia en Jeannette, die samen een kapsalon runnen en bekendstaan als de ‘fashion twins’. Ze kleden zich altijd hetzelfde, en ze zijn naar eigen zeggen ook behoorlijk shopverslaafd.

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em>: kapsters Gretia en Jeannette zijn shopverslaafd In de nieuwe realityserie Boeren, bijbels en beauties wordt in beeld gebracht wat er zoal gebeurt in Spakenburg. Zo volgt de serie Gretia en Jeannette, die samen een kapsalon runnen en bekendstaan als de ‘fashion twins’. Ze kleden zich altijd hetzelfde, en ze zijn naar eigen zeggen ook behoorlijk shopverslaafd. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boeren, bijbels en beauties: Youri maakt foutje met melk op zorgboerderij: ‘Oh kut!’ Bekijk deze video » Video: afgeknipte spijkerbroeken en klompen tijdens Zwarte Cross Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's