Boeren, bijbels en beauties start maandag met bijzondere bewoners van Spakenburg

Boeren, bijbels en beauties start maandag met bijzondere bewoners van Spakenburg

Vanaf vanavond kun je kijken naar de nieuwe serie Boeren, bijbels en beauties. Dit programma volgt de bijzondere bewoners van Spakenburg, dit oer-Hollandse dorp heeft zo haar eigen tradities. Het geloof speelt er een grote rol, maar daarnaast worden de hardwerkende dames en kleurrijke figuren in beeld gebracht.

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em> start maandag met bijzondere bewoners van Spakenburg Vanaf vanavond kun je kijken naar de nieuwe serie Boeren, bijbels en beauties. Dit programma volgt de bijzondere bewoners van Spakenburg, dit oer-Hollandse dorp heeft zo haar eigen tradities. Het geloof speelt er een grote rol, maar daarnaast worden de hardwerkende dames en kleurrijke figuren in beeld gebracht. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boeren, bijbels en beauties: Youri maakt foutje met melk op zorgboerderij: ‘Oh kut!’ Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties: kapsters Gretia en Jeannette zijn shopverslaafd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's