Shownieuws: Urker Teun Föhn vindt Boeren, bijbels en beauties leuke karakters

Shownieuws: Urker Teun Föhn vindt Boeren, bijbels en beauties leuke karakters

In Shownieuws bekijkt Teun Föhn, bekend van de SBS6 serie Urk! fragmenten uit het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties. Hij blijkt een aantal van de bijzondere bewoners van Spakenburg al te kennen. Net als op Urk speelt in dit dorp het geloof een belangrijke rol in het leven van de Spakenburgers. Teun denkt dat bij hem op Urk het lastig is om een cameraploeg in de kerk te krijgen. "Dat vinden ze bij ons niet eerbiedig."

Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Shownieuws</em>: Urker <em>Teun Föhn</em> vindt <em>Boeren, bijbels en beauties</em> leuke karakters In Shownieuws bekijkt Teun Föhn, bekend van de SBS6 serie Urk! fragmenten uit het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties. Hij blijkt een aantal van de bijzondere bewoners van Spakenburg al te kennen. Net als op Urk speelt in dit dorp het geloof een belangrijke rol in het leven van de Spakenburgers. Teun denkt dat bij hem op Urk het lastig is om een cameraploeg in de kerk te krijgen. "Dat vinden ze bij ons niet eerbiedig." Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Boeren, bijbels en beauties: Youri maakt foutje met melk op zorgboerderij: ‘Oh kut!’ Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties: kapsters Gretia en Jeannette zijn shopverslaafd Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties start maandag met bijzondere bewoners van Spakenburg Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV