Live stream Tour de France etappe 16 (Carcassonne – Foix)

Live stream Tour de France etappe 16 (Carcassonne – Foix)

Kijk dinsdag 19 juni vanaf 13.40 uur LIVE naar Tour de France etappe 16 via de livestream hierboven.

De zestiende etappe is een echte overgangsetappe: Vooral het slot is best moeilijk en de sprinters zullen zeker niet mee kunnen, maar de aanvallers die een beetje kunnen klimmen zullen best een kans hebben.

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron: letour.fr

De zestiende etappe van de Tour de France 2022 is dinsdag 19 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online via bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 16 (<em>Carcassonne – Foix</em>) Kijk dinsdag 19 juni vanaf 13.40 uur LIVE naar Tour de France etappe 16 via de livestream hierboven. De zestiende etappe is een echte overgangsetappe: Vooral het slot is best moeilijk en de sprinters zullen zeker niet mee kunnen, maar de aanvallers die een beetje kunnen klimmen zullen best een kans hebben. Lees verder onder het routeprofiel. Bron: letour.fr De zestiende etappe van de Tour de France 2022 is dinsdag 19 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online via bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 14: Michael Matthews maakt klus af Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 15: Philipsen wint, Jumbo-Visma verliest Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 16 (Carcassonne – Foix)



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV