Live stream Tour de France etappe 17 (Saint-Gaudens - Peyragudes)

Live stream Tour de France etappe 17 (Saint-Gaudens - Peyragudes)

Kijk woensdag 20 juni vanaf 13.20 uur LIVE naar Tour de France etappe 17 via de livestream hierboven.

Dinsdag stond al een zware bergetappe op het programma, maar woensdag 20 juli gaat het echt los in de Pyreneeën. In de zeventiende etappe staan drie cols van de eerste en een col van de tweede categorie op het programma.

Routeprofiel

Bron: letour.fr

De zeventiende etappe van de Tour de France 2022 is woensdag 20 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 17 (<em>Saint-Gaudens - Peyragudes</em>) Kijk woensdag 20 juni vanaf 13.20 uur LIVE naar Tour de France etappe 17 via de livestream hierboven. Dinsdag stond al een zware bergetappe op het programma, maar woensdag 20 juli gaat het echt los in de Pyreneeën. In de zeventiende etappe staan drie cols van de eerste en een col van de tweede categorie op het programma. Routeprofiel Bron: letour.fr De zeventiende etappe van de Tour de France 2022 is woensdag 20 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.
Live :
Live stream Tour de France etappe 17 (Saint-Gaudens - Peyragudes)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV