Andy van der Meijde 'blij en emotioneel' na herstellen contact met dochters in Italië

Andy van der Meijde 'blij en emotioneel' na herstellen contact met dochters in Italië

Donderdag 21 juli 2022 om 10:42

Andy van der Meijde is in Italië om een bijzondere reden, om het contact met twee van zijn dochters te herstellen. De ex-voetballer vertelt dat ze weer een goede band hebben. “Nu ben ik dus hier en het is echt heel mooi. Ik ben heel blij, ook emotioneel en zo”, aldus Van der Meijde. “Ik ben heel rijk, het gaat steeds beter.” Hij hoopt dat ze ooit naar Nederland komen om kennis te maken met zijn vrouw Melisa en hun twee dochters. “Dat is mijn droom.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Andy van der Meijde</em> 'blij en emotioneel' na herstellen contact met dochters in Italië Andy van der Meijde is in Italië om een bijzondere reden, om het contact met twee van zijn dochters te herstellen. De ex-voetballer vertelt dat ze weer een goede band hebben. “Nu ben ik dus hier en het is echt heel mooi. Ik ben heel blij, ook emotioneel en zo”, aldus Van der Meijde. “Ik ben heel rijk, het gaat steeds beter.” Hij hoopt dat ze ooit naar Nederland komen om kennis te maken met zijn vrouw Melisa en hun twee dochters. “Dat is mijn droom.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's