Onrust bij Desiree en Hayriye in B&B Vol Liefde door ex van Hans: 'Ik wil die shit niet'

Onrust bij Desiree en Hayriye in B&B Vol Liefde door ex van Hans: 'Ik wil die shit niet'

Donderdag 21 juli 2022 om 10:07

De ex-vrouw van Hans, Libera, zorgt voor nogal wat onrust in zijn B&B en daar lijkt vooral Hayriye het lastig mee te hebben: "Ik vond gewoon, dat wat tussen jou en Libera speelde op dat moment, best wel heftig. Daar zaten wij best wel tussen", zegt ze op de ochtend na een diner dat ze met z'n allen hadden.

'Ik wil al die shit niet'
Ze vervolgt: "Je zit gewoon tussen twee mensen die eigenlijk zitten te bekvechten over de scheiding." Libera woont nog steeds onder één dak met Hans en Hayriye heeft gewoon geen zin in die onderlinge strijd, die er blijkbaar nog steeds is: "Ik wil al die shit niet."

Wist Desiree het?
Wist Desiree wél dat Hans nog altijd samen met zijn ex woont, vraagt Hayriye zich af. "Nee, ik wist niet dat er een ex hier volledig woonde", geeft zij aan. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

Onrust bij <em>Desiree</em> en Hayriye in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> door ex van Hans: 'Ik wil die shit niet' De ex-vrouw van Hans, Libera, zorgt voor nogal wat onrust in zijn B&B en daar lijkt vooral Hayriye het lastig mee te hebben: "Ik vond gewoon, dat wat tussen jou en Libera speelde op dat moment, best wel heftig. Daar zaten wij best wel tussen", zegt ze op de ochtend na een diner dat ze met z'n allen hadden. 'Ik wil al die shit niet'Ze vervolgt: "Je zit gewoon tussen twee mensen die eigenlijk zitten te bekvechten over de scheiding." Libera woont nog steeds onder één dak met Hans en Hayriye heeft gewoon geen zin in die onderlinge strijd, die er blijkbaar nog steeds is: "Ik wil al die shit niet." Wist Desiree het?Wist Desiree wél dat Hans nog altijd samen met zijn ex woont, vraagt Hayriye zich af. "Nee, ik wist niet dat er een ex hier volledig woonde", geeft zij aan. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol liefde-Hans over augurkrel Desiree: 'Drama, sommige mensen kunnen zich niet gedragen' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Denise ligt niet wakker van vertrek Giovanni Bekijk deze video »
TV :
Onrust bij Desiree en Hayriye in B&B Vol Liefde door ex van Hans: 'Ik wil die shit niet'

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's