Britse misdaadserie Annika vanaf zaterdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer

Britse misdaadserie Annika vanaf zaterdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer

Vanaf 23 juli kun je bij NPO 2 kijken naar de Britse misdaadserie Annika. Annika Strandheld is detective bij de Schotse politie en wordt leider van het nieuwe moordzakenteam in de grootste stad van Schotland. Ze krijgt gelijk een heftige zaak voor haar kiezen, als de kustwacht het lijk vindt van een man die met een harpoen is vermoord. Ondertussen heeft Annika ook nog te maken met haar lastige tienerdochter Morgan, die niet blij is met de verhuizing. Hierdoor wordt Annika behoorlijk afgeleid.

Bekijk de trailer van Annika in de video hieronder.

De Britse misdaadserie Annika is vanaf zaterdag 23 juli wekelijks rond 22.10 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Annika terugkijken bij Gids.tv.

Britse misdaadserie <em>Annika</em> vanaf zaterdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer Vanaf 23 juli kun je bij NPO 2 kijken naar de Britse misdaadserie Annika. Annika Strandheld is detective bij de Schotse politie en wordt leider van het nieuwe moordzakenteam in de grootste stad van Schotland. Ze krijgt gelijk een heftige zaak voor haar kiezen, als de kustwacht het lijk vindt van een man die met een harpoen is vermoord. Ondertussen heeft Annika ook nog te maken met haar lastige tienerdochter Morgan, die niet blij is met de verhuizing. Hierdoor wordt Annika behoorlijk afgeleid. Bekijk de trailer van Annika in de video hieronder. De Britse misdaadserie Annika is vanaf zaterdag 23 juli wekelijks rond 22.10 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Annika terugkijken bij Gids.tv. De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Nasrdin Dchar gaat nieuwe misdaadserie maken Bekijk deze video » Britse crimeserie Trigger Point vanaf zaterdag 4 juni op NPO 2: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV