Renze gemist? Dit is waarom de mondkapjes-appjes niet openbaar worden gemaakt

Renze gemist? Dit is waarom de mondkapjes-appjes niet openbaar worden gemaakt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

De stukken over Sywert blijken op het ministerie maar moeilijk te vinden. Parlementair journalist Elodie Verweij kijkt in deze soap nergens meer van op: "Ministerie betaalt liever een dwangsom van 15.000 euro van ons belastinggeld, dan dat ze de stukken vrijgeven."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Dit is waarom de <em>mondkapjes-appjes</em> niet openbaar worden gemaakt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De stukken over Sywert blijken op het ministerie maar moeilijk te vinden. Parlementair journalist Elodie Verweij kijkt in deze soap nergens meer van op: "Ministerie betaalt liever een dwangsom van 15.000 euro van ons belastinggeld, dan dat ze de stukken vrijgeven." Tekst gaat verder onder de video. Aangepaste werkwijzeHet ministerie zegt in een reactie "een aangepaste werkwijze" te hebben voor de veelheid aan verzoeken om documenten van tijdens de coronacrisis. "Dit betekent dat er per categorie en per maand documenten openbaar worden gemaakt", laat een woordvoerder weten. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Dit is waarom de mondkapjes-appjes niet openbaar worden gemaakt

Aangepaste werkwijze
Het ministerie zegt in een reactie "een aangepaste werkwijze" te hebben voor de veelheid aan verzoeken om documenten van tijdens de coronacrisis. "Dit betekent dat er per categorie en per maand documenten openbaar worden gemaakt", laat een woordvoerder weten.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's