Renze gemist? Wat Trump vooral niet deed tijdens Capitoolbestorming

Renze gemist? Wat Trump vooral niet deed tijdens Capitoolbestorming

Zaterdag 23 juli 2022 om 12:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

EenVandaag verslaggever Tom van 't Einde bespreekt in Renze wat Donald Trump tijdens de bestorming van het Capitool vooral niet deed. Hij heeft juist schrikbarend veel nagelaten volgens Van 't Einde: "Hij heeft gewoon besloten de telefoon van het Pentagon niet op te nemen!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Wat <em>Trump</em> vooral niet deed tijdens <em>Capitoolbestorming</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. EenVandaag verslaggever Tom van 't Einde bespreekt in Renze wat Donald Trump tijdens de bestorming van het Capitool vooral niet deed. Hij heeft juist schrikbarend veel nagelaten volgens Van 't Einde: "Hij heeft gewoon besloten de telefoon van het Pentagon niet op te nemen!" Tekst gaat verder onder de video. Aanklagen"Het is heel duidelijk dat wat er is gebeurd, dat dat te wijten is aan Donald Trump en zijn aanhangers." Op de vraag of men een oud-president voor de rechter zal kunnen slepen en veroordelen, is vooral belangrijk of men in Amerika Trump ook echt zal durven te vervolgen? Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Wat Trump vooral niet deed tijdens Capitoolbestorming

Aanklagen
"Het is heel duidelijk dat wat er is gebeurd, dat dat te wijten is aan Donald Trump en zijn aanhangers." Op de vraag of men een oud-president voor de rechter zal kunnen slepen en veroordelen, is vooral belangrijk of men in Amerika Trump ook echt zal durven te vervolgen?

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's