Live stream Frankrijk - Nederland (kwartfinale EK voetbal voor vrouwen)

Live stream Frankrijk - Nederland (kwartfinale EK voetbal voor vrouwen)

Kijk zaterdag 23 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Frankrijk - Nederland via de livestream hierboven.

Zaterdag spelen Nederland en Frankrijk tegen elkaar in het EK vrouwenvoetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op ZENDER en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Frankrijk - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Frankrijk - Nederland is zaterdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Frankrijk - Nederland</em> (kwartfinale <em>EK voetbal</em> voor vrouwen) Kijk zaterdag 23 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Frankrijk - Nederland via de livestream hierboven. Zaterdag spelen Nederland en Frankrijk tegen elkaar in het EK vrouwenvoetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op ZENDER en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Frankrijk - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Frankrijk - Nederland (kwartfinale EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Frankrijk - Nederland is zaterdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Frankrijk - Nederland (kwartfinale EK voetbal voor vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV