Zien: Jonas Vingegaard rijdt richting Tourzege, Wout van Aert wint 20e etappe

Zien: Jonas Vingegaard rijdt richting Tourzege, Wout van Aert wint 20e etappe

Opnieuw een perfecte dag voor Jumbo-Visma. Jonas Vingegaard hield ook in de individuele tijdrit staand en mag zondag in het geel de Champs-Élysées op rijden. De ritzege was voor ploeggenoot Wout van Aert.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jonas Vingegaard</em> rijdt richting Tourzege, <em>Wout van Aert</em> wint 20e etappe Opnieuw een perfecte dag voor Jumbo-Visma. Jonas Vingegaard hield ook in de individuele tijdrit staand en mag zondag in het geel de Champs-Élysées op rijden. De ritzege was voor ploeggenoot Wout van Aert. Tekst gaat verder onder de video. Etappe 20Wout van Aert wist dat hij hard moest fietsen om Ganna te verslaan, de Belg van Jumbo-Visma was op het eerste tussenpunt al bijna veertien seconden sneller dan zijn Italiaanse concurrent. Zijn voorsprong was op het tweede meetpunt nog groter en stabiliseerde vervolgens. Bekijk de Eurosport-beelden van de finish hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 19: Nog meer succes voor Jumbo-Visma Bekijk deze video » Live stream Tour de France etappe 20 (Lacapelle-Marival – Rocamadour) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Jonas Vingegaard rijdt richting Tourzege, Wout van Aert wint 20e etappe

Etappe 20
Wout van Aert wist dat hij hard moest fietsen om Ganna te verslaan, de Belg van Jumbo-Visma was op het eerste tussenpunt al bijna veertien seconden sneller dan zijn Italiaanse concurrent. Zijn voorsprong was op het tweede meetpunt nog groter en stabiliseerde vervolgens.

Bekijk de Eurosport-beelden van de finish hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV