Live stream Tour de France Femmes etappe 1 (Parijs – Parijs)

Live stream Tour de France Femmes etappe 1 (Parijs – Parijs)

Kijk zondag 24 juli vanaf 14.00 uur LIVE naar Tour de France Femmes etappe 1 via de livestream hierboven.

Na de ronde van Italië voor vrouwen, de Giro Donne, is het nu de beurt aan Frankrijk om de grote ronde voor dames te organiseren. De Tour de France Femmes is het vervolg op de eendagskoers La Course. Vanaf dit jaar is het weer een etappekoers, van acht etappes.

De eerste etappe van de Tour de France Femmes 2022 is op zondag 24 juli vanaf 14.00 uur te zien op onder meer NPO 1, NOS.nl en bovenstaande livestream.

Live stream <em>Tour de France Femmes</em> etappe 1 (<em>Parijs – Parijs</em>) Kijk zondag 24 juli vanaf 14.00 uur LIVE naar Tour de France Femmes etappe 1 via de livestream hierboven. Na de ronde van Italië voor vrouwen, de Giro Donne, is het nu de beurt aan Frankrijk om de grote ronde voor dames te organiseren. De Tour de France Femmes is het vervolg op de eendagskoers La Course. Vanaf dit jaar is het weer een etappekoers, van acht etappes. De eerste etappe van de Tour de France Femmes 2022 is op zondag 24 juli vanaf 14.00 uur te zien op onder meer NPO 1, NOS.nl en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 19: Nog meer succes voor Jumbo-Visma Bekijk deze video » Zien: Jonas Vingegaard rijdt richting Tourzege, Wout van Aert wint 20e etappe Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France Femmes etappe 1 (Parijs – Parijs)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV