Op1 gemist? Ab Osterhaus over Pride Amsterdam en het apenpokkenvirus

Op1 gemist? Ab Osterhaus over Pride Amsterdam en het apenpokkenvirus

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ab Osterhaus</em> over Pride Amsterdam en het apenpokkenvirus Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De WHO heeft de apenpokken uitgeroepen tot een internationaal gevaar voor de volksgezondheid en aankomende zaterdag gaat Pride Amsterdam van start. "Vanuit een virologisch oogpunt zeg je: afgelasten. Als je het toch door laat gaan kun je de gelegenheid gebruiken om die mensen goed te informeren", aldus Ab Osterhaus. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ab Osterhaus over Pride Amsterdam en het apenpokkenvirus

De WHO heeft de apenpokken uitgeroepen tot een internationaal gevaar voor de volksgezondheid en aankomende zaterdag gaat Pride Amsterdam van start. "Vanuit een virologisch oogpunt zeg je: afgelasten. Als je het toch door laat gaan kun je de gelegenheid gebruiken om die mensen goed te informeren", aldus Ab Osterhaus.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's