RTL Boulevard: nieuwe jury Hollands Got Talent: 'Enorm gelachen' (video)

RTL Boulevard: nieuwe jury Hollands Got Talent: 'Enorm gelachen' (video)

Dinsdag 26 juli 2022 om 21:12

Vanaf vrijdag 2 september is Hollands Got Talent terug met een nieuw seizoen op RTL4. Met nieuwe presentatoren én een nieuwe jury. En die hebben er zin in!

<em>RTL Boulevard</em>: nieuwe jury <em>Hollands Got Talent</em>: 'Enorm gelachen' (video) Vanaf vrijdag 2 september is Hollands Got Talent terug met een nieuw seizoen op RTL4. Met nieuwe presentatoren én een nieuwe jury. En die hebben er zin in! Nieuwe juryTerwijl half Nederland lekker vakantie viert, zijn de tv-studio's in Hilversum helemaal volgeboekt. RTL, SBS en de publieke omroep hebben bekendgemaakt met welke programma's zij in september met het nieuwe tv-seizoen van start gaan, en de opnames van al dat moois zijn in volle gang. In bovenstaand fragment van RT Boulevard hoor je de nieuwe jury van Hollands Got Talent, bestaande uit oudgedienden Chantal Janzen en Dan Karaty, en het verse bloed van Marc-Marie Huijbregts en Edson Da Graca. 'We hebben enorm gelachen, al voordat de eerste kandidaten opkwamen.' Hollands Got Talent is vanaf vrijdag 2 september te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: nieuwe jury Hollands Got Talent: 'Enorm gelachen' (video)

Nieuwe jury
Terwijl half Nederland lekker vakantie viert, zijn de tv-studio's in Hilversum helemaal volgeboekt. RTL, SBS en de publieke omroep hebben bekendgemaakt met welke programma's zij in september met het nieuwe tv-seizoen van start gaan, en de opnames van al dat moois zijn in volle gang. In bovenstaand fragment van RT Boulevard hoor je de nieuwe jury van Hollands Got Talent, bestaande uit oudgedienden Chantal Janzen en Dan Karaty, en het verse bloed van Marc-Marie Huijbregts en Edson Da Graca. 'We hebben enorm gelachen, al voordat de eerste kandidaten opkwamen.'

Hollands Got Talent is vanaf vrijdag 2 september te zien op RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's