Gijs Rademaker in Op1: ‘Steun voor boerenprotesten in totaal vreemde spagaat’

Gijs Rademaker in Op1: ‘Steun voor boerenprotesten in totaal vreemde spagaat’

Donderdag 28 juli 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Gijs Rademaker vertelt bij Op1 hoe het zit met de steun onder de Nederlandse bevolking voor de boerenprotesten. Volgens de opiniepeiler gaat het om een ‘totaal vreemde spagaat’. 61 procent vindt dat de uitstoot van stikstof verminderd moet worden, maar evenveel mensen steunen de boerenprotesten. “Het een sluit het ander niet uit. Die steun voor die boerenprotesten heeft te maken... Een heleboel mensen vinden dat er minder stikstof uitgestoten moet worden, maar niet op deze manier, dat de boeren te veel benadeeld worden.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Gijs Rademaker in <em>Op1</em>: ‘Steun voor boerenprotesten in totaal vreemde spagaat’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Gijs Rademaker vertelt bij Op1 hoe het zit met de steun onder de Nederlandse bevolking voor de boerenprotesten. Volgens de opiniepeiler gaat het om een ‘totaal vreemde spagaat’. 61 procent vindt dat de uitstoot van stikstof verminderd moet worden, maar evenveel mensen steunen de boerenprotesten. “Het een sluit het ander niet uit. Die steun voor die boerenprotesten heeft te maken... Een heleboel mensen vinden dat er minder stikstof uitgestoten moet worden, maar niet op deze manier, dat de boeren te veel benadeeld worden.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gijs Rademaker in Op1: ‘Steun voor boerenprotesten in totaal vreemde spagaat’

Actuele video's

Meer actuele video's