Op1: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zochten dinosaurus-botten in Wyoming

Op1: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zochten dinosaurus-botten in Wyoming

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zijn beiden dinosaurus-liefhebbers en ze zijn daarom naar Wyoming (Verenigde Staten) afgereisd. De twee gingen op zoek naar resten botten van dino's en hebben deze ook gevonden. Gijs vertelt hoe je weet of je dinoresten te pakken hebt, steen valt namelijk van je tong af, maar als het plakt is het een fossiel. Van Rossem heeft geen stenen op zijn tong gelegd om te testen. "Daar zag ik het nut niet van in."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zochten dinosaurus-botten in Wyoming Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zijn beiden dinosaurus-liefhebbers en ze zijn daarom naar Wyoming (Verenigde Staten) afgereisd. De twee gingen op zoek naar resten botten van dino's en hebben deze ook gevonden. Gijs vertelt hoe je weet of je dinoresten te pakken hebt, steen valt namelijk van je tong af, maar als het plakt is het een fossiel. Van Rossem heeft geen stenen op zijn tong gelegd om te testen. "Daar zag ik het nut niet van in." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zochten dinosaurus-botten in Wyoming

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV