De slimste mens: beeldschone vrouwen willen selfie met Maarten van Rossem voor oma

De slimste mens: beeldschone vrouwen willen selfie met Maarten van Rossem voor oma

Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens dat hij nauwelijks nog handtekeningen uitdeelt. Tegenwoordig gaat hij op de foto met fans, en dat zijn regelmatig jonge dames. “Het zijn vaak beeldschone jonge vrouwen, dus je voelt je toch gefêteerd. En dan zeggen ze altijd in de loop van het fotografisch proces: Mijn oma is zo’n fan van u.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: beeldschone vrouwen willen selfie met Maarten van Rossem voor oma Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens dat hij nauwelijks nog handtekeningen uitdeelt. Tegenwoordig gaat hij op de foto met fans, en dat zijn regelmatig jonge dames. “Het zijn vaak beeldschone jonge vrouwen, dus je voelt je toch gefêteerd. En dan zeggen ze altijd in de loop van het fotografisch proces: Mijn oma is zo’n fan van u.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Andries Tunru in De slimste mens: all stars: ‘Die gast die verloor van Snollebollekes’ Bekijk deze video » Frank Heinen pakte Slimste Mens-record af van Roelof de Vries: ‘Je wereld stort in’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's