Johan Derksen over nieuwe voetbalshow: 'Heel verstandig van Talpa' (video)

Johan Derksen over nieuwe voetbalshow: 'Heel verstandig van Talpa' (video)

Donderdag 28 juli 2022 om 19:55

<em>Johan Derksen</em> over nieuwe voetbalshow: 'Heel verstandig van Talpa' (video) Wilfred Genee gaat met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde een nieuwe voetbaltalkshow maken, maar zónder Johan Derksen. Derksen reageert bij PowNed: 'Het is heel verstandig van Talpa. (...) Ik ken niemand die een grote fan van Wilfred is, maar we zijn heel blij met zijn kwaliteiten.' Bekijk de video van PowNed hierboven. Het nieuwe voetbalprogramma van Wilfred Genee is vanaf maandag 15 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica op maandag en vrijdag. Bekijk ook Vandaag Inside gemist? iPad Wilfred Genee wordt gestolen na uitzending Bekijk deze video » Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen Vandaag Inside Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee keert terug met nieuwe voetbaltalkshow op Veronica Bekijk deze video » Bekijk de teaser: Wilfred Genee presenteert nieuwe voetbaltalkshow met oud-voetballers Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen over nieuwe voetbalshow: 'Heel verstandig van Talpa' (video)

Wilfred Genee gaat met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde een nieuwe voetbaltalkshow maken, maar zónder Johan Derksen. Derksen reageert bij PowNed: 'Het is heel verstandig van Talpa. (...) Ik ken niemand die een grote fan van Wilfred is, maar we zijn heel blij met zijn kwaliteiten.'

Bekijk de video van PowNed hierboven. Het nieuwe voetbalprogramma van Wilfred Genee is vanaf maandag 15 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica op maandag en vrijdag.

Actuele video's

Meer actuele video's