Zien: Rolf Sanchez kondigt zijn komst aan in I Want Your Song

Zien: Rolf Sanchez kondigt zijn komst aan in I Want Your Song

Vrijdag 29 juli 2022 om 15:52

In de I Want Your Song-aflevering van vrijdag 29 juli staat artiest Rolf Sanchez centraal. De Spaans-Nederlandse zanger gaat op zoek naar zijn nieuwe single. In de onderstaande Instagram Story van SBS6 kondigt Rolf aan dat hij vanavond te gast is. Bekijk de beelden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rolf Sanchez</em> kondigt zijn komst aan in <em>I Want Your Song</em> In de I Want Your Song-aflevering van vrijdag 29 juli staat artiest Rolf Sanchez centraal. De Spaans-Nederlandse zanger gaat op zoek naar zijn nieuwe single. In de onderstaande Instagram Story van SBS6 kondigt Rolf aan dat hij vanavond te gast is. Bekijk de beelden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Jermaine FleurWe zien in de eerste beelden van I Want Your Song dat Jermaine Fleur een van de artiesten is die zal optreden voor Rolf. Tijdens het optreden swingt Rolf lekker mee op de beat. Bekijk het fragment van I Want Your Song hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: OG3NE-zusjes houden lippen stijf op elkaar over bonje met vader Rick Bekijk deze video » I Want Your Song: Kies Rolf Sanchez voor het swingende lied van Jermaine Fleur? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rolf Sanchez kondigt zijn komst aan in I Want Your Song

Jermaine Fleur
We zien in de eerste beelden van I Want Your Song dat Jermaine Fleur een van de artiesten is die zal optreden voor Rolf. Tijdens het optreden swingt Rolf lekker mee op de beat.

Bekijk het fragment van I Want Your Song hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's