Martien Meiland adviseert Ferry Doedens: ‘Ga door met die leuke seksvideo's!’

Martien Meiland adviseert Ferry Doedens: ‘Ga door met die leuke seksvideo's!’

Vrijdag 29 juli 2022 om 17:31

In hun podcast praten Erica en Martien Meiland met Ferry Doedens. De acteur krijgt een bijzonder dilemma voor zijn kiezen: als musicalacteur leven voor 2000 euro per maand, of 30.000 euro per maand verdienen met OnlyFans. Gaat Ferry voor het acteren of voor het grote geld? Martien heeft in ieder geval een tip voor Doedens. “Je gaat gewoon door met die leuke seksvideo's!”

Bekijk de video met de Meilandjes hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

<em>Martien Meiland</em> adviseert Ferry Doedens: ‘Ga door met die leuke seksvideo's!’ In hun podcast praten Erica en Martien Meiland met Ferry Doedens. De acteur krijgt een bijzonder dilemma voor zijn kiezen: als musicalacteur leven voor 2000 euro per maand, of 30.000 euro per maand verdienen met OnlyFans. Gaat Ferry voor het acteren of voor het grote geld? Martien heeft in ieder geval een tip voor Doedens. “Je gaat gewoon door met die leuke seksvideo's!” Bekijk de video met de Meilandjes hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Podcast Wat Goéééd!: Erica en Martien Meiland hebben nog nooit drugs gebruikt Bekijk deze video » Zien: Erica en Martien Meiland onthullen hun outfit voor bruiloft Maxime Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's