Will Smith biedt excuses aan voor slaan van Chris Rock: "Teleurstellend en laat"

Will Smith biedt excuses aan voor slaan van Chris Rock: "Teleurstellend en laat"

Vier maanden geleden zag iedereen hoe hoe Will Smith tijdens de afgelopen Oscaruitreiking het podium opstormde en Chris Rock een klap in het gezicht gaf, na een grap over de vrouw van de Fresh-Prince-acteur. Vandaag reageert Smith voor het eerst uitgebreid op de pets die de wereld schokte.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Will Smith</em> biedt excuses aan voor slaan van <em>Chris Rock</em>: &quot;Teleurstellend en laat&quot; Vier maanden geleden zag iedereen hoe hoe Will Smith tijdens de afgelopen Oscaruitreiking het podium opstormde en Chris Rock een klap in het gezicht gaf, na een grap over de vrouw van de Fresh-Prince-acteur. Vandaag reageert Smith voor het eerst uitgebreid op de pets die de wereld schokte. Tekst gaat verder onder de video. Excuses Will SmithIn een persoonlijke video op social media biedt Will Smith zijn excuses aan: "In geen enkel opzicht denk ik dat dit de juiste manier was om mij op dat moment te gedragen." Entertainmentdeskundige Eric de Munck reageert in RTL Boulevard op de video, hij vindt de excuses van Smith 'teleurstellend' en 'laat'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Will Smith biedt excuses aan voor slaan van Chris Rock: "Teleurstellend en laat"

Excuses Will Smith
In een persoonlijke video op social media biedt Will Smith zijn excuses aan: "In geen enkel opzicht denk ik dat dit de juiste manier was om mij op dat moment te gedragen." Entertainmentdeskundige Eric de Munck reageert in RTL Boulevard op de video, hij vindt de excuses van Smith 'teleurstellend' en 'laat'.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's