Mark Rutte dinsdag langstzittende premier maar: 68% geeft hem onvoldoende (Hart van Nederland)

Mark Rutte dinsdag langstzittende premier maar: 68% geeft hem onvoldoende (Hart van Nederland)

Ondanks de vele kritiek die Mark Rutte regelmatig ten deel valt is hij komende dinsdag toch echt de langstzittende premier van Nederland, met 4311 dagen in het Torentje. En als we de peilingen mogen geloven, waarin de VVD nog altijd duidelijk de grootste partij is, blijft hij ons land voorlopig nog wel even regeren. Hart van Nederland ging de straat op en vroeg mensen de minister-president een rapportcijfer te geven.

'68% geeft Rutte onvoldoende'
Veel waardering krijgt Rutte niet van de ondervraagden en de cijfers van het Hart van Nederland-panel onderschrijven dat gevoel: 68% geeft hem een dikke onvoldoende en slechts 32% is tevreden. Bekijk het fragment hieronder.

Mark Rutte dinsdag langstzittende premier maar: 68% geeft hem onvoldoende (<em>Hart van Nederland</em>) Ondanks de vele kritiek die Mark Rutte regelmatig ten deel valt is hij komende dinsdag toch echt de langstzittende premier van Nederland, met 4311 dagen in het Torentje. En als we de peilingen mogen geloven, waarin de VVD nog altijd duidelijk de grootste partij is, blijft hij ons land voorlopig nog wel even regeren. Hart van Nederland ging de straat op en vroeg mensen de minister-president een rapportcijfer te geven. '68% geeft Rutte onvoldoende'Veel waardering krijgt Rutte niet van de ondervraagden en de cijfers van het Hart van Nederland-panel onderschrijven dat gevoel: 68% geeft hem een dikke onvoldoende en slechts 32% is tevreden. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Nieuwsuur gemist? Mark Rutte bijna langstzittende premier: 'Veel praten, weinig zeggen' Bekijk deze video » BB Vol Liefde: Hans gecharmeerd van Natasja (39), de vierde vrouw alweer Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's