'André Hazes niet terug bij Monique, niet klaar voor nieuwe relatie' (Shownieuws)

'André Hazes niet terug bij Monique, niet klaar voor nieuwe relatie' (Shownieuws)

Maandag 1 augustus 2022 om 08:49

Het wel en wee van André Hazes en zijn terugkerende ex Monique Westenberg blijft de gemoederen, en daarmee ook Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker, flink bezighouden. Hoe zit het nu tussen de twee, hangt er opnieuw liefde in de lucht? 'Het is niet opgbebloeid tijdens de vakantie in Thailand en dat lag ook niet echt in de lijn der verwachtingen, als je alleen al in je achterhoofd houdt dat André natuurlijk nog steeds in een proces zit om van zijn mentale burn-out af te komen', vertelt hij bij Shownieuws.

'André houdt zich afzijdig'
Volgens den Aantrekker is Hazes überhaupt nog niet toe aan een nieuwe relatie. Hij waarschuwt mensen dan ook die denken dat alles weer koek en ei tussen de geplaagde zanger en Monique is: 'Je ziet aan de houding van André op de vakantiefoto's dat hij zich een beetje afzijdig houdt. Eén ding staat als een paal boven water: deze vakantie en ook die in Amerika was puur voor die kleine jongen van vijf.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

'André Hazes niet terug bij <em>Monique</em>, niet klaar voor nieuwe relatie' (Shownieuws) Het wel en wee van André Hazes en zijn terugkerende ex Monique Westenberg blijft de gemoederen, en daarmee ook Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker, flink bezighouden. Hoe zit het nu tussen de twee, hangt er opnieuw liefde in de lucht? 'Het is niet opgbebloeid tijdens de vakantie in Thailand en dat lag ook niet echt in de lijn der verwachtingen, als je alleen al in je achterhoofd houdt dat André natuurlijk nog steeds in een proces zit om van zijn mentale burn-out af te komen', vertelt hij bij Shownieuws. 'André houdt zich afzijdig'Volgens den Aantrekker is Hazes überhaupt nog niet toe aan een nieuwe relatie. Hij waarschuwt mensen dan ook die denken dat alles weer koek en ei tussen de geplaagde zanger en Monique is: 'Je ziet aan de houding van André op de vakantiefoto's dat hij zich een beetje afzijdig houdt. Eén ding staat als een paal boven water: deze vakantie en ook die in Amerika was puur voor die kleine jongen van vijf.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Shownieuws: bikinifoto's Rachel Hazes kunnen Guido den Aantrekker wel bekoren Bekijk deze video » Monique Westenberg: is niet-plaatsen foto's André ook een optie? (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's