Schrik in Volendam: 'Hele Dijk bezaaid met glas na plofkraak' (video)

Schrik in Volendam: 'Hele Dijk bezaaid met glas na plofkraak' (video)

Het was in de nacht van zondag op maandag flink schrikken in Volendam, de bakermat van talenten als Jan Smit, Nick & Simon en Anny Schilder. Het palingdorp werd namelijk opgeschrikt door twee explosies.

'Hele Dijk vol glas'
Wat is er gebeurd? Er vond een plofkraak op een geldautomaat in een fotowinkel plaats en die leverde nogal wat schade op. Een geschrokken Volendamse: 'Ik zag dat de hele Dijk bezaaid lag met glas.' Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Schrik in Volendam: 'Hele <em>Dijk</em> bezaaid met glas na plofkraak' (video) Het was in de nacht van zondag op maandag flink schrikken in Volendam, de bakermat van talenten als Jan Smit, Nick & Simon en Anny Schilder. Het palingdorp werd namelijk opgeschrikt door twee explosies. 'Hele Dijk vol glas'Wat is er gebeurd? Er vond een plofkraak op een geldautomaat in een fotowinkel plaats en die leverde nogal wat schade op. Een geschrokken Volendamse: 'Ik zag dat de hele Dijk bezaaid lag met glas.' Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Mark Rutte dinsdag langstzittende premier maar: 68% geeft hem onvoldoende (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's