De slimste mens: Maarten van Rossem werd uitgescholden voor lul: ‘Lollig moment’

De slimste mens: Maarten van Rossem werd uitgescholden voor lul: ‘Lollig moment’

Maarten van Rossem doet bij De slimste mens een boekje open over de schaduwkant van het bekend zijn in Nederland. Zo wordt hij weleens uitgescholden. De historicus vertelt dat hij in Utrecht fietste en dat een ‘beschaafd ogende man van middelbare leeftijd’ hem tegemoet fietste en groette. “Kennelijk wist hij niet precies wie ik was. Op die fiets dacht hij in een fractie van een seconde: wie is dat ook alweer? Waarop hij zich omdraait en riep: LUL! Ik vond het wel een lollig moment.”

Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem werd uitgescholden voor lul: ‘Lollig moment’ Maarten van Rossem doet bij De slimste mens een boekje open over de schaduwkant van het bekend zijn in Nederland. Zo wordt hij weleens uitgescholden. De historicus vertelt dat hij in Utrecht fietste en dat een ‘beschaafd ogende man van middelbare leeftijd’ hem tegemoet fietste en groette. “Kennelijk wist hij niet precies wie ik was. Op die fiets dacht hij in een fractie van een seconde: wie is dat ook alweer? Waarop hij zich omdraait en riep: LUL! Ik vond het wel een lollig moment.” Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Andries Tunru in De slimste mens: all stars: ‘Die gast die verloor van Snollebollekes’ Bekijk deze video » Bram Douwes sliep voor finale Slimste mens in logeerkamer: ‘Geen seks voor wedstrijd’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's