Boeren, bijbels en beauties: Dirk-Geert belt en rookt tijdens het autorijden

Boeren, bijbels en beauties: Dirk-Geert belt en rookt tijdens het autorijden

In de realityserie laat Dirk-Geert zien dat hij goed kan multitasken. Maar of het veilig is, dat is een tweede. “Ik zit nu te bellen en een peuk te roken en dat is hartstikke niet netjes”, zegt de bloemist met een telefoon aan zijn oor. “Roken, bellen en autorijden tegelijk, dat is wel een dingetje. Misschien dat ik dat weleens doe.”

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em>: Dirk-Geert belt en rookt tijdens het autorijden In de realityserie laat Dirk-Geert zien dat hij goed kan multitasken. Maar of het veilig is, dat is een tweede. “Ik zit nu te bellen en een peuk te roken en dat is hartstikke niet netjes”, zegt de bloemist met een telefoon aan zijn oor. “Roken, bellen en autorijden tegelijk, dat is wel een dingetje. Misschien dat ik dat weleens doe.” Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boeren, bijbels en beauties start maandag met bijzondere bewoners van Spakenburg Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties: Youri is dolgelukkig met lammetjes op de zorgboerderij Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's