Zien: Volgende week duidelijkheid over Peter Gillis in vermeende mishandelingszaak

Zien: Volgende week duidelijkheid over Peter Gillis in vermeende mishandelingszaak

Maandag 1 augustus 2022 om 20:57

Peter Gillis zou eigenlijk op 12 augustus voor de politierechter moeten verschijnen, maar de rechtzaak tegen de parkenmagnaat is uitgesteld. Gillis zou 29 mei een nacht in de cel doorgebracht hebben nadat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin vertelt in Shownieuws over de vermeende mishandelingszaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Volgende week duidelijkheid over <em>Peter Gillis</em> in <em>vermeende mishandelingszaak</em> Peter Gillis zou eigenlijk op 12 augustus voor de politierechter moeten verschijnen, maar de rechtzaak tegen de parkenmagnaat is uitgesteld. Gillis zou 29 mei een nacht in de cel doorgebracht hebben nadat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin vertelt in Shownieuws over de vermeende mishandelingszaak. Tekst gaat verder onder de video. Vermeende mishandelingszaak Peter GillisVolgens Harlequin is de rechtszaak tegen Peter op verzoek van advocaat Ton van de Biezenbosch uitgesteld, hij zou namelijk eerst een getuige willen laten horen. Wie de getuige in kwestie is, is niet duidelijk. Mogelijk zou het gaan om Nicol Kremers, de vriendin en tevens het vermeende slachtoffer van Peter Gillis. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Gillis in rechtbank: ‘Ik wil zien wie mijn zoon probeerde dood te maken’ (video) Bekijk deze video » Ex-schoonbroer Nicol bevestigt mishandeling Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten" Bekijk deze video »
Nieuws :

Vermeende mishandelingszaak Peter Gillis
Volgens Harlequin is de rechtszaak tegen Peter op verzoek van advocaat Ton van de Biezenbosch uitgesteld, hij zou namelijk eerst een getuige willen laten horen. Wie de getuige in kwestie is, is niet duidelijk. Mogelijk zou het gaan om Nicol Kremers, de vriendin en tevens het vermeende slachtoffer van Peter Gillis.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's