Hans Kraay jr. in Op1 over WK Qatar: "KNVB had moeten zeggen niet te gaan"

Hans Kraay jr. in Op1 over WK Qatar: "KNVB had moeten zeggen niet te gaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hans Kraay jr. in <em>Op1</em> over <em>WK Qatar</em>: &quot;KNVB had moeten zeggen niet te gaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het WK wordt binnenkort gehouden in Qatar. Hans Kraay jr. is het niet eens met de keuzes die de KNVB gemaakt heeft omtrent dit land. Hij vindt dat we voetballers, journalisten etc. niet moeten opzadelen met de last dat ze iets kwijt moeten over de situatie: "Op het moment dat er een envelop opengetrokken werd met Qatar, had de KNVB, de Engelse voetbalbond, de Duitse voetbalbond etc. al moeten zeggen: 'we gaan niet'." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Kraay jr. in Op1 over WK Qatar: "KNVB had moeten zeggen niet te gaan"

Het WK wordt binnenkort gehouden in Qatar. Hans Kraay jr. is het niet eens met de keuzes die de KNVB gemaakt heeft omtrent dit land. Hij vindt dat we voetballers, journalisten etc. niet moeten opzadelen met de last dat ze iets kwijt moeten over de situatie: "Op het moment dat er een envelop opengetrokken werd met Qatar, had de KNVB, de Engelse voetbalbond, de Duitse voetbalbond etc. al moeten zeggen: 'we gaan niet'."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV