I Want Your Song: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk

I Want Your Song: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk

Vrijdag is Samantha Steenwijk de hoofdgast in het programma I Want Your Song. In deze show komen singer-songwriters langs die proberen hun liedje te verkopen aan de zanger of zangeres. Frank van Etten doet deze week een poging met zijn nummer, in een voorproefje is alvast een beetje te horen wat voor liedje hij voor Samantha heeft geschreven…

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk Vrijdag is Samantha Steenwijk de hoofdgast in het programma I Want Your Song. In deze show komen singer-songwriters langs die proberen hun liedje te verkopen aan de zanger of zangeres. Frank van Etten doet deze week een poging met zijn nummer, in een voorproefje is alvast een beetje te horen wat voor liedje hij voor Samantha heeft geschreven… Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song gemist? Is dit het nieuwe liedje van Rolf Sanchez? (video) Bekijk deze video » I Want Your Song: Samantha Steenwijk wordt toegezongen door Ammar Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's