Nieuwsuur gemist? Boeren reageren teleurgesteld op gesprek met Johan Remkes (video)

Nieuwsuur gemist? Boeren reageren teleurgesteld op gesprek met Johan Remkes (video)

<em>Nieuwsuur</em> gemist? Boeren reageren teleurgesteld op gesprek met Johan Remkes (video) Volgens politiek verslaggever Nynke de Zoeten wordt er in Den Haag enigszins teleurgesteld gereageerd op de woede van de boeren na het stikstoverleg vandaag. Volgens het kabinet van premier Mark Rutte was het resprek juist constructief. Johan Remkes oordeelde vandaag dat de vertrouwenscrisis groter is dan de stikstofcrisis zelf. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Remkes na ‘constructief’ gesprek met boeren: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video) Bekijk deze video » LTO na ‘zwaar gesprek’ over stikstof met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’ Bekijk deze video » Christianne van der Wal over gesprek met boeren: ‘Eerst gesprek, dan zien we het wel’ Bekijk deze video » Johan Remkes na gesprek met boeren: 'Er zijn kritische noten gekraakt' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur gemist? Boeren reageren teleurgesteld op gesprek met Johan Remkes (video)

Volgens politiek verslaggever Nynke de Zoeten wordt er in Den Haag enigszins teleurgesteld gereageerd op de woede van de boeren na het stikstoverleg vandaag. Volgens het kabinet van premier Mark Rutte was het resprek juist constructief. Johan Remkes oordeelde vandaag dat de vertrouwenscrisis groter is dan de stikstofcrisis zelf.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's