Pride Amsterdam-Canal Parade 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pride Amsterdam-Canal Parade 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pride Amsterdam-Canal Parade 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op zaterdag 6 augustus vind de Canal Parade, het spektakelstuk van de Pride Week in Amsterdam, plaats. AVROTROS doet vanaf een speciale boot live verslag van de bonte stoet. BootRik van de Westerlaken en Splinter Chabot doen vanaf de kade verslag van het spektakel. Bij hen schuiven gedurende de middag een aantal speciale gasten aan, waaronder Tim den Besten en Eveline de Bruijn. In de boot zal onder meer Jeangu Macroy meevaren en uit de boot zullen beelden worden gemaakt. EenVandaagHet thema van dit jaar is 'My Gender, My Pride'. In de uitzending wordt door EenVandaag-verslaggeefster Eveline Rethmeier verslag gedaan vanaf de kade en deelt Joyce Boverhuis van het opiniepanel van EenVandaag met het presentatieduo de resultaten van het opinie-onderzoek dat gedaan is naar aanleiding van de Prideweek. :[broadcast:videos](ids:"477332,476988" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Op zaterdag 6 augustus vind de Canal Parade, het spektakelstuk van de Pride Week in Amsterdam, plaats. AVROTROS doet vanaf een speciale boot live verslag van de bonte stoet.

Boot
Rik van de Westerlaken en Splinter Chabot doen vanaf de kade verslag van het spektakel. Bij hen schuiven gedurende de middag een aantal speciale gasten aan, waaronder Tim den Besten en Eveline de Bruijn. In de boot zal onder meer Jeangu Macroy meevaren en uit de boot zullen beelden worden gemaakt.

EenVandaag
Het thema van dit jaar is 'My Gender, My Pride'. In de uitzending wordt door EenVandaag-verslaggeefster Eveline Rethmeier verslag gedaan vanaf de kade en deelt Joyce Boverhuis van het opiniepanel van EenVandaag met het presentatieduo de resultaten van het opinie-onderzoek dat gedaan is naar aanleiding van de Prideweek.

:[broadcast:videos](ids:"477332,476988" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's