Hart van Nederland: dode en twee gewonden door aanrijding bij Lekkerkerk (video)

Hart van Nederland: dode en twee gewonden door aanrijding bij Lekkerkerk (video)

<em>Hart van Nederland</em>: dode en twee gewonden door aanrijding bij Lekkerkerk (video) Bij een aanrijding tussen een auto en een busje op de N210 ter hoogte van Lekkerkerk is zaterdag een van de inzittenden om het leven gekomen. Het dodelijke slachtoffer zat in de betrokken auto en is ter plekke overleden. De twee inzittenden van het busje zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Politie takelt gezonken boot uit de Lek, 35-jarige vrouw nog altijd vermist Bekijk deze video » Zien: Agractie-voorman Bart Kemp imiteert minister Christianne van der Wal Bekijk deze video » Hart van Nederland: tiental kalveren dood door brand in schuur Oldeberkoop (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een aanrijding tussen een auto en een busje op de N210 ter hoogte van Lekkerkerk is zaterdag een van de inzittenden om het leven gekomen. Het dodelijke slachtoffer zat in de betrokken auto en is ter plekke overleden. De twee inzittenden van het busje zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV