Reizen Waes Wereldsteden in Mexico-Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden in Mexico-Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden in Mexico-Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tom Waes bezocht met zijn eerste trip na de verschillende coronareizen - door Nederland en België - verschillende wereldsteden. Zijn laatste trip gaat naar Mexico-Stad, de hoofdstad van Mexico. CriminaliteitMet meer dan 22 miljoen inwoners is Mexico City één van de grootste en invloedrijkste steden ter wereld. In de jaren ’90 was het een gevaarlijke stad met hoge criminaliteitscijfers en miljoenen auto’s die zorgden voor vreselijke luchtvervuiling. Opvallend modernTijdens zijn reis ontdekt Tom dat deze metropool de laatste jaren gigantische veranderingen onderging. Waes kan zich verwonderen over een opvallend moderne stad, waar niet moeilijk wordt gedaan over zaken als abortus, euthanasie of het homohuwelijk. :[broadcast:videos](ids:"476568,475419" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden in Mexico-Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tom Waes bezocht met zijn eerste trip na de verschillende coronareizen - door Nederland en België - verschillende wereldsteden. Zijn laatste trip gaat naar Mexico-Stad, de hoofdstad van Mexico.

Criminaliteit
Met meer dan 22 miljoen inwoners is Mexico City één van de grootste en invloedrijkste steden ter wereld. In de jaren ’90 was het een gevaarlijke stad met hoge criminaliteitscijfers en miljoenen auto’s die zorgden voor vreselijke luchtvervuiling.

Opvallend modern
Tijdens zijn reis ontdekt Tom dat deze metropool de laatste jaren gigantische veranderingen onderging. Waes kan zich verwonderen over een opvallend moderne stad, waar niet moeilijk wordt gedaan over zaken als abortus, euthanasie of het homohuwelijk.

:[broadcast:videos](ids:"476568,475419" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's