Dertigers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dertigers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dertigers gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het derde seizoen van Dertigers start maandag. Het nieuwe seizoen neemt de kijker nóg verder mee in de levens van een vriendengroep, waarin vele herkenbare dertigersdilemma's de revue zullen passeren. TuinhuisNa de heftige slotaflevering van afgelopen seizoen probeert iedereen de draad weer op te pakken. Pieter woont in een ieniemienie tuinhuis en hij en Luuk moeten even wennen aan deze nieuwe situatie zonder Saar. De vriendengroep begrijpt sowieso niet wat daar gebeurd is. ScheidenLot kampt ondertussen met haar zwangerschap en met Bart die van haar wil scheiden. En Alex en Elias zouden misschien best wel zwanger willen worden. :[broadcast:videos](ids:"476578,476868" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Dertigers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het derde seizoen van Dertigers start maandag. Het nieuwe seizoen neemt de kijker nóg verder mee in de levens van een vriendengroep, waarin vele herkenbare dertigersdilemma's de revue zullen passeren.

Tuinhuis
Na de heftige slotaflevering van afgelopen seizoen probeert iedereen de draad weer op te pakken. Pieter woont in een ieniemienie tuinhuis en hij en Luuk moeten even wennen aan deze nieuwe situatie zonder Saar. De vriendengroep begrijpt sowieso niet wat daar gebeurd is.

Scheiden
Lot kampt ondertussen met haar zwangerschap en met Bart die van haar wil scheiden. En Alex en Elias zouden misschien best wel zwanger willen worden.

:[broadcast:videos](ids:"476578,476868" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's