Evert Santegoeds: 'Mark Rutte met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video)

Evert Santegoeds: 'Mark Rutte met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video)

Weekblad Privé wist Mark Rutte te volgen naar zijn vakantieadres en publiceert deze week foto's van een, alleen zwembroek dragende, premier. Een trotse Evert Santegoeds: 'De foto's zijn in Tirol (Oostenrijk) gemaakt, in het diepste geheim. We kregen de tip dat hij daar logeerde.'

'Finse geliefde'
Met wie is Rutte daar? 'Dat lijkt hij op het eerste gezicht te doen in zijn eentje maar er hoort nog een groepje mannen bij.' Vervolgens grapt Santegoeds: 'Hij brengt heel veel tijd door met zijn Finse geliefde, zijn veelbesproken Nokia.' Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Evert Santegoeds: '<em>Mark Rutte</em> met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video) Weekblad Privé wist Mark Rutte te volgen naar zijn vakantieadres en publiceert deze week foto's van een, alleen zwembroek dragende, premier. Een trotse Evert Santegoeds: 'De foto's zijn in Tirol (Oostenrijk) gemaakt, in het diepste geheim. We kregen de tip dat hij daar logeerde.' 'Finse geliefde'Met wie is Rutte daar? 'Dat lijkt hij op het eerste gezicht te doen in zijn eentje maar er hoort nog een groepje mannen bij.' Vervolgens grapt Santegoeds: 'Hij brengt heel veel tijd door met zijn Finse geliefde, zijn veelbesproken Nokia.' Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Pride: Tim den Besten zingt over Sinterklaas en zijn knecht (video) Bekijk deze video »
Show :
Evert Santegoeds: 'Mark Rutte met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV