Ik ga stuk! vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers

Ik ga stuk! vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers

Er komt een nieuwe talentenjacht aan, deze keer laten allerlei comedytalenten zien wat ze in huis hebben. Niemand minder dan Stefano Keizers presenteert de show, Soundos El Ahmadi, Jörgen Tjon a Fong en Thomas van Luyn vormen de jury. De talenten krijgen workshops om nog beter te worden, en uiteindelijk mogen de finalisten een optreden verzorgen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De uiteindelijke winnaar mag zelfs een eigen voorstelling maken met een regisseur naar keuze.

Bekijk de aankondiging voor Ik ga stuk! in de video hieronder.

Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik ga stuk!</em> vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers Er komt een nieuwe talentenjacht aan, deze keer laten allerlei comedytalenten zien wat ze in huis hebben. Niemand minder dan Stefano Keizers presenteert de show, Soundos El Ahmadi, Jörgen Tjon a Fong en Thomas van Luyn vormen de jury. De talenten krijgen workshops om nog beter te worden, en uiteindelijk mogen de finalisten een optreden verzorgen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De uiteindelijke winnaar mag zelfs een eigen voorstelling maken met een regisseur naar keuze. Bekijk de aankondiging voor Ik ga stuk! in de video hieronder. Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv. Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien" Bekijk deze video » De slimste mens: all stars: Stefano Keizers heeft beroemde plaksnor meegenomen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV