Ontmoet de familie van Harrie Snijders in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw.

Ontmoet de familie van Harrie Snijders in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw.

Vanavond start de nieuwe realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Realityster Harrie Snijders, bekend als Harrie de Hengst in Ex On The Beach gaat op zoek naar de liefde van zijn leven en zijn familie helpt hem daarbij. Ontmoet de familie van Harrie, bekijk de video hieronder.

Ontmoet de familie van <em>Harrie Snijders</em> in <em>Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw</em>. Vanavond start de nieuwe realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Realityster Harrie Snijders, bekend als Harrie de Hengst in Ex On The Beach gaat op zoek naar de liefde van zijn leven en zijn familie helpt hem daarbij. Ontmoet de familie van Harrie, bekijk de video hieronder. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Bekijk ook Trailer: Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf 11 augustus te zien bij TLC Bekijk deze video » Start Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw: welke dame gaat Harrie's hart veroveren? Bekijk deze video »

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV