I Want Your Song: Wordt dit Mart Hoogkamers nieuwe single? (video)

I Want Your Song: Wordt dit Mart Hoogkamers nieuwe single? (video)

Vrijdag 12 augustus 2022 om 09:12

Vanavond is Mart Hoogkamer de hoofdgast in het SBS6-programa I Want Your Song. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en streamen via Spotify, klaar om de hitlijsten te bestormen. Zal dit de nieuwe single van Mart worden? Bekijk hieronder een fragment van I Want Your Song met Mart.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: Wordt dit Mart Hoogkamers nieuwe single? (video) Vanavond is Mart Hoogkamer de hoofdgast in het SBS6-programa I Want Your Song. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en streamen via Spotify, klaar om de hitlijsten te bestormen. Zal dit de nieuwe single van Mart worden? Bekijk hieronder een fragment van I Want Your Song met Mart. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook I Want Your Song: Samantha Steenwijk wordt toegezongen door Ammar Bekijk deze video » I Want Your Song: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
TV :
I Want Your Song: Wordt dit Mart Hoogkamers nieuwe single? (video)

Actuele video's

Meer actuele video's