Zien: Brandweerduikers vinden lichaam in water bij Maaskade in Venlo

Zien: Brandweerduikers vinden lichaam in water bij Maaskade in Venlo

Duikers van de brandweer hebben zaterdagochtend een lichaam gevonden in het water aan de Maaskade in Venlo. Rond 07:50 kregen de hulpdiensten een melding dat iemand in het water lag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Brandweerduikers</em> vinden lichaam in water bij Maaskade in <em>Venlo</em> Duikers van de brandweer hebben zaterdagochtend een lichaam gevonden in het water aan de Maaskade in Venlo. Rond 07:50 kregen de hulpdiensten een melding dat iemand in het water lag. Tekst gaat verder onder de video. Politie stelt onderzoek inWat er precies gebeurd is, kon een woordvoerster van de politie nog niet zeggen. De politie stelt een onderzoek in, en houdt volgens de woordvoerster met alle scenario’s rekening, uiteenlopend van een misdrijf tot een ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Groot onderzoek op N18 bij Haaksbergen na vondst dode en gewonde vrouw (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde vrouw dodelijk drama N18 bij Haaksbergen aangehouden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politie stelt onderzoek in
Wat er precies gebeurd is, kon een woordvoerster van de politie nog niet zeggen. De politie stelt een onderzoek in, en houdt volgens de woordvoerster met alle scenario’s rekening, uiteenlopend van een misdrijf tot een ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's