Bekijk de beelden: Dode en tientallen gewonden op Spaans dancefestival

Bekijk de beelden: Dode en tientallen gewonden op Spaans dancefestival

Op het Spaanse festival Medusa zijn één dode en zeker veertig gewonden gevallen. Zij werden in de nacht van vrijdag op zaterdag geraakt door delen van het decor en het podium die door harde windvlagen waren losgerukt.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: Dode en tientallen gewonden op <em>Spaans dancefestival</em> Op het Spaanse festival Medusa zijn één dode en zeker veertig gewonden gevallen. Zij werden in de nacht van vrijdag op zaterdag geraakt door delen van het decor en het podium die door harde windvlagen waren losgerukt. Tekst gaat verder onder de video. SlachtoffersVolgens de Spaanse media was het overleden slachtoffer pas een twintiger. Hij zou zijn geraakt door onderdelen van het podium. Van de gewonden zijn er drie ernstig aan toe. De Spaanse hulpdiensten melden dat de slachtoffers naar verschillende ziekenhuizen zijn gebracht. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Patty Brard neemt het op voor Roxeanne Hazes: "Ik was een beetje in shock" Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Sven Kramer en Naomi van As verwelkomen tweede kindje Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Slachtoffers
Volgens de Spaanse media was het overleden slachtoffer pas een twintiger. Hij zou zijn geraakt door onderdelen van het podium. Van de gewonden zijn er drie ernstig aan toe. De Spaanse hulpdiensten melden dat de slachtoffers naar verschillende ziekenhuizen zijn gebracht.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV